DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ UEDAŞ

Dijital Dönüşümün Öncüsü UEDAŞ

Dijital proje kullanımı ve yaygınlaştırılması adına 2 yıl önce başlattığımız pwire ortaklığında Biga İşletme Müdürlüğümüz dijital proje sürecinde %100 oranına ulaşarak bir rekora imza attı.

UEDAŞ Biga İşletme Müdürlüğü görev bölgesi içerisinde faaliyet gösteren proje müellifleri, 3 ilçe ve 4 belde belediyesi, İl Özel İdaresi ve yapı denetim firmaları ile yapılan çalışmalar sayesinde elektrik projelendirmenin tüm süreçleri dijitalleştirilerek hem zamandan hem de kağıttan tasarruf edilen yeni bir dönem başladı.

Genel Müdürümüz Gökay Fatih Danacı ve Uludağ Enerji Grup Sürdürülebilirlik Direktörü Özgür Öztürk, UEDAŞ Biga İşletme Müdürlüğü Dağıtım ve Bağlantı Hizmetleri Mühendisi Atilla Demir'e yapılan başarılı çalışmalardan ötürü plaket takdim etti.

Dijitalleşme ile 7/24 zaman ve mekan fark etmeksizin proje onay ve kontrol süreçleri yürütülebiliyorken, karbon ayak izi ve sera gazı salınımı da sıfıra indirilerek sürdürülebilir gelecek için yeni bir kapı aralanıyor. Proje sahipleri de jet hızında kontrolden geçen ve saatler içinde tamamlanan süreçlerin son durumunu anlık olarak mobil cihazlarından takip edilebiliyor. 

Tüm sürecin dijitalleşmesi ile müşteri ve paydaş memnuniyetini arttırmayı aynı zamanda sürdürülebilir iş akış modelini sağlamlaştırmayı amaçlıyoruz.


Paylaş