6’ncısını düzenlediğimiz ve bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan 'Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren 50 fotoğraf Bursa Osmangazi’de yer alan Korupark AVM’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

UEDAŞ olarak kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmetimizin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiğimiz destekle toplumun gelişimine katkı sunmayı sürdürüyoruz. 6 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz ve bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan 'Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren 50 fotoğraf, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki Korupark AVM’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

ÇEŞİTLİ İLLERDE SERGİLENİYOR

Gece ve Işık temasıyla düzenlediğimiz yarışma her yıl amatör veya profesyonel binlerce fotoğraf tutkununu bir araya getiriyor. Bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan yarışmaya, 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında, Avustralya, Tayland, Kıbrıs, Amerika, İran, Slovenya,Hindistan, Suudi Arabistan, İspanya, Azerbaycan, İtalya, Portekiz gibi bir çok ülkelerden 5 bin 204 başvuru geldi. Geçtiğimiz yıl 3 bin 821 başvuruya sahne olan yarışmanın başvuru sayısında yüzde 36’lık bir artış gerçekleşerek, yarışma tarihinin başvuru rekoru kırıldı. En fazla 5 fotoğrafla katılan yarışmacılar dereceye girebilmek için mücadele etti. Yarışmada dereceye giren 50 fotoğraf, geçtiğimiz aylarda Ankara’da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Sergi Salonu’nda sergilenmişti. Söz konusu fotoğraflar hizmet bölgemiz olan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'nın yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli illerinde sergilenmeye devam edecek.


Paylaş