UEDAŞ Ailesi İftarda Buluştu

UEDAŞ'ın tüm personelleri iftar yemeğinde bir araya geldi. 4 ilde toplam 3 500’ün üzerinde kişinin oruçlarını birlikte açtığı iftar yemeklerine ilgi yoğundu. Bursa'da gerçekleşen iftarımıza Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir’in yanı sıra Genel Müdürümüz İbrahim Gümüşlü ve şirketin tüm üst düzey yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kurum aidiyetini canlandırmak ve kutsal Ramazan Ayının getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla her yıl çalışanlarımızla iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da gerçekleştirdiğimiz iftar etkinliklerine kurum çalışanları ve aileleri katıldı.Tasavvuf müziği dinletisi ile başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte dua edilerek oruçlar açıldı.

Bursa İftarında personelleri ile birlikte iftar yapan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir: “Amacımız müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak”İftar yemeğinde çalışanlara seslenen Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir Ramazan ayının önemine değinerek, “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde iftar yapınca daha da anlam kazanıyor. Sizleri ailece burada görmek çok güzel. Kurumumuza sunduğunuz emekler çok değerli. Özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Omuz omuza çalışmaya devam edeceğimiz nice yıllar diliyorum. Zor bir işte görev alıyoruz. Müşterilerimize tek tek ulaşıyoruz, elektrik götürüyoruz,  temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunu yaparken de en önemli unsurlardan biri müşteri memnuniyetidir. Bütün amacımız, müşterilerimize hizmet sunarken memnuniyeti en üst seviyeye taşımak. Bunu da Limak Enerji ailesinin dağıtım ve perakende sektöründe çalışan 3 bini çalışanımız olan sizlerle birlikte başarıyoruz. Hizmetlerimize bölgemizde ve Türkiye’de daha başarılı olmak için devam edeceğiz.  Bu geceye katıldığınız için her birinize teşekkür eder, yaklaşan ramazan bayramınızı kutlarım” dedi.

İftar yemeğinde semazen gösterisi sergilenirken, çocukların eğlenmesi için de Ramazan gelenekleri unutulmadı. Bursa iftarında ise Orta oyununun önemli temsilcilerinden Bursa’ya özgü Hacivat-Karagöz gösterisi sahnelenirken, palyaço ve Nasrettin Hoca çocukların keyifli anlar yaşamasına vesile oldu.


Paylaş