UEDAŞ'a BUİKAD'tan Kadına Yönelik Farkındalık Ödülü

Sürdürülebilir Sosyal Sorumluluk projelerimizden Trafolar Konuşuyor kapsamında hayata geçirdiğimiz "İş Hayatında Kadına Destek" konulu çalışmamız ile 10. Geleneksel BUİKAD Ödülleri'nde 2018'in En Başarılı Projesi" seçilerek Jüri Özel Ödülü'nü kazandık.

BUİKAD tarafından İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri Töreni’nde Jüri Özel Ödülüne UEDAŞ layık görüldü.

Sosyal farkındalık projelerimiz ile vatandaşı bilinçlendirmek için de çeşitli çalışmalara imza atıyoruz. Bu doğrultuda hizmet bölgemizde kadınların toplumsal yaşamda karşılaştığı ayrımcılığa karşı bilinç oluşturmak için yaptığımız çalışmalar, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından ödüllendirildi.

Bursa’nın en aktif ve başarılı sivil toplum kuruluşlarından biri olan BUİKAD bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve çeşitli dallarda şirketlere ödül veren, İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri Töreninde UEDAŞ’a jüri özel ödülü verildi. Ödülü UEDAŞ adına Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce BUİKAD Başkanı İpek Yalçın ve BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur’un elinden aldı.

KADIN MESAJLARI TRAFOLARDA

Kadının toplumsal hayatta karşılaştığı sorunlara karşı farkındalık oluşturmayı amaçladığımız "Trafolar Konuşuyor" projesi kapsamında “Emeğin Cinsiyeti olmaz ve Kadın Güçlenirse Türkiye Güçlenir, Kadına Şiddete Dur De, Kadına Şiddet Sizi Yüceltmez” mesajlarını grafiti olarak trafo binalarına uyguladı.  Şirket, hizmet bölgesinde kadınlara yönelik olarak, toplamda 2018 yılında 10 trafoda çeşitli sosyal farkındalık mesajlarını da yazdırarak projeyi yaygınlaştırdı. ­

2017 yılının Kasım ayında başladığımız “Trafolar Konuşuyor” projesinde, merkezi konumda olan trafoları sosyal sorumluluğa açarak vatandaşların bilinçlenmesine katkı sunuyoruz. Ayrıca sağlıklı yaşam ve bağımlılık konularını içeren uyarı ve bilinçlendirme yazıları da trafolara grafiti sanatçıları tarafından işleniyor. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da belirlenen 35 trafoda boyama çalışması bitirilirken, Bursa’da kadına şiddet, trafik kuralları, engelli haklarıyla ilgili 20 trafoda uygulamalar yapıldı.

UEDAŞ kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin yanında sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumun hayatına dokunmaya devam ediyor.


Paylaş