• BURSA AFETLE MÜCADELE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

    BURSA AFETLE MÜCADELE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

    Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) Bursa çalışma grupları toplantısı yapıldı. 18-20 Haziran tarihlerinde ilki gerçekleştirilen toplantıda Enerji Çalışma Grubu adına UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’da bir sunum yapmış ve afet durumunda yapılacak çalı

  • ENERJİYE DRONE İLE HIZLI MÜDAHALE

    ENERJİYE DRONE İLE HIZLI MÜDAHALE

    Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, operasyonel çalışmalarına drone ile hız kazandırdı. Arıza, onarım ve bakım çalışmalarının desteklendiği drone teknolojisi ile enerji arzı daha hızlı sağlanabiliyor.

  • ARIZA İÇİN GİTTİLER, KUŞ YUVASIYLA KARŞILAŞTILAR

    ARIZA İÇİN GİTTİLER, KUŞ YUVASIYLA KARŞILAŞTILAR

    Bursa´da yanmayan aydınlatma direğine müdahale eden ekipler, lambanın içine yuva yapan kuşu görünce şaşkına döndü. Ekipler, 5 yumurta bulunan yuvayı bozmamak için aydınlatma direğine yeni bir lamba taktı.

  • UEDAŞ´TAN KORONA VİRÜS NÖBETİ

    UEDAŞ´TAN KORONA VİRÜS NÖBETİ

    UEDAŞ, korona virüs salgınına yönelik önlemlerini artırdı. SCADA sistemi ile tüm elektrik şebekesini 7/24 uzaktan kontrol eden UEDAŞ, saha ekiplerini de kesintisiz enerji için kritik bölgelere yoğunlaştırdı.

  • TRAFOLAR KADINLAR İÇİN RENKLENDİ

    TRAFOLAR KADINLAR İÇİN RENKLENDİ

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ile UEDAŞ iş birliği yaptı. Dernek yöneticileri Bursa şehir merkezinde trafo boyadı.

  • Uludağ'da Ekiplerimizin Zorlu Mesaisi

    Uludağ'da Ekiplerimizin Zorlu Mesaisi

    Türkiye'nin en önemli kış turizmi ve kayak merkezlerinden olan Uludağ'da olumsuz hava koşullarından kaynaklanan arıza ve kesintileri önlemek için sürdürdüğü zorlu

  • UEDAŞ,Jandarma ile 'Kadına Şiddete Dur' Dedi

    UEDAŞ,Jandarma ile 'Kadına Şiddete Dur' Dedi

    Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini gerçekleştiren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), sosyal farkındalık projeleriyle vatandaşı bilinçlendirmek için de çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

  • Uludağ'da ekiplerimizin zorlu mesaisi

    Uludağ'da ekiplerimizin zorlu mesaisi

    Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ)...

  • Kardeşim Üşümesin gülümsetmeye devam ediyor

    Kardeşim Üşümesin gülümsetmeye devam ediyor

    Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, yedi yıldır sürdürdüğü “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında bu kez Çanakkale’nin Biga İlçesi’ndeki çocukların yüzünü güldürdü.

  • Çanakkale Orman Bölge Müdürüne ziyaret

    Çanakkale Orman Bölge Müdürüne ziyaret

    UEDAŞ Biga İşletme Müdürü Sami Kösehaliloğlu ve UEDAŞ Çanakkale İşletme Müdürü Tunç Özdemir, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci'yi makamında ziyaret etti.

  • Enerjinin kahramanlarına sahada ziyaret

    Enerjinin kahramanlarına sahada ziyaret

    Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) Genel Müdürü, enerji çalışanları hafta

  • UEDAŞ, geleceğe nefes oldu!

    UEDAŞ, geleceğe nefes oldu!

    UEDAŞ, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes” projesinde UEDAŞ olarak yerimizi aldık.

1 2 3 4 5 6 7 8